Technieken

Reinigen met osmose

Het osmose systeem bestaat uit een “Pure Water Filter Unit” dat het leidingwater voor 100% filtreert. Deze “Pure Water Filter Unit” verwijdert alle aanwezige kalk , mineralen, ionen en bacteriën uit het leidingwater d.m.v. verschillende filters, waardoor er alleen puur water overblijft.
Alleen water in zijn puurste vorm heeft een heel sterk reinigend vermogen waardoor zeep en andere reinigingsmiddelen overbodig zijn en dat is beter voor het milieu.
Wanneer het pure water opdroogt na het reinigen, ontstaat er een glansrijk resultaat zonder strepen.
Door het osmose systeem met telescoopborstel kunnen we veilig werken van op begane grond tot 15 meter hoogte.

Ramen lappen met osmose water

Hoe werkt osmosewater?

Uw glazenwasser reinigt met osmosewater via een telescoopsteel met een borstel waar continu water doorloopt. De kracht van het osmosewater slorpt het vuil op. Het water dringt in de poriën van het oppervlak waardoor een dieptereiniging plaatsvindt in materialen zoals aluminium, glas, kunststof en RVS. Door diep in de poriën te reinigen, wordt alles optimaal proper.

Vlek- en streepvrij

Het droogt volledig streeploos doordat het water is ontdaan van zouten e.a. mineralen.

Goed voor het milieu

Osmosewater is een groen alternatief. Het water is 100% zuiver, zonder chemicalien of detergenten.

Bespaart tijd

De ramen dienen niet afgedroogd te worden want osmosewater droogt vanzelf zonder sporen na te laten. Afsponsen en natrekken zijn dus niet langer nodig.

Ramen en zonnepanelen hebben meer glans en blijven langer proper

De reinigende werking laat toe om diep in de porien te reinigen van de materialen. Hoe vaker een oppervlak met osmosewater wordt schoongemaakt, hoe minder snel het vuil opnieuw hecht.
Reinigen met osmose water

Verlengde levensduur rubber

Een regelmatige spoeling met osmosewater voorkomt dat rubber wordt aangetast door een combinatie van zure regen en bijtende producten.

Probleemloos reinigen op moeilijk te bereiken plaatsen

Glazenwasser Robby Pauwels poetst met een speciale telescoopslang met sproeikop en zachte borstel. Indien nodig kan ik ook ladders of een hoogtewerker inzetten.

Andere materialen

Ook voor reiniging kaders, kozijnen, kunststofbeplating en gevelreclame Reinigen met osmosewater biedt niets dan voordelen.